NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust in een HotSpring jacuzzi in Wechelderzande

Denkt u eraan om een spa te kopen in Wechelderzande? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een juiste keuze, dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Wechelderzande.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Wechelderzande met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife spa in Wechelderzande heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw spa in Wechelderzande

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Lille om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Wechelderzande installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Wechelderzande

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Wechelderzande? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de spa volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw spa in Wechelderzande en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Prijzen van jacuzzi's in Wechelderzande

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de spa in Wechelderzande afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Wechelderzande

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Wechelderzande? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Wechelderzande

Een spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil uiteraard dat uw Wechelderzandse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woning landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring zijn daarnaast verkrijgbaar in verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Wechelderzande laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Wechelderzande is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Wechelderzande te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-wechelderzande

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-wechelderzande

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-wechelderzande

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-wechelderzande
jacuzzi-kopen-wechelderzande

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-wechelderzande
jacuzzi-kopen-wechelderzande
jacuzzi-kopen-wechelderzande
jacuzzi-kopen-wechelderzande

Ontvang onze nieuwsbrief