NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Webbekom? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Webbekom? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Webbekom en ga langs bij één van de verdelers.

Prijzen van jacuzzi spa's in Webbekom

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de spa in Webbekom overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Webbekom

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Webbekom u zorgen? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. De jacuzzi’s in de Highlife lijn van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Webbekom

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Webbekomse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. De jacuzzi’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U kan de spa in Webbekom bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Webbekom

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Webbekom geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Webbekom

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Webbekom? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Besteedt u liever helemaal geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus langskomen. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Webbekom.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Webbekom

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Diest om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis in Webbekom geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Webbekom is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Webbekom te voelen? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-webbekom

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-webbekom

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-webbekom

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-webbekom
jacuzzi-kopen-webbekom

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-webbekom
jacuzzi-kopen-webbekom
jacuzzi-kopen-webbekom
jacuzzi-kopen-webbekom

Ontvang onze nieuwsbrief