NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Waregem

Droomt u ervan om een jacuzzi te kopen in Waregem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Waregem en ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Waregem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Vooraf komen we langs in Waregem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring hout

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Waregem

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil natuurlijk dat uw Waregemse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Waregem buiten in het terras of in de tuin inbouwen. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Waregem

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Waregem u zorgen? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo smelten alle zorgen over de energierekening als sneeuw voor de zon.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Waregem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Waregem zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Waregem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Waregem? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Waregem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Kostprijs van uw Waregemse jacuzzi spa

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Waregem overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Waregem is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Waregem te beleven? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Waregem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Waregem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Waregem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Waregem
Jacuzzi-kopen-Waregem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Waregem
Jacuzzi-kopen-Waregem
Jacuzzi-kopen-Waregem
Jacuzzi-kopen-Waregem

Ontvang onze nieuwsbrief