NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Waltwilder: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Graag een jacuzzi spa kopen in Waltwilder? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Waltwilder.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Waltwilder

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Waltwilder? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Waltwilder. jacuzzi HotSpring gezin

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Waltwilder

Wanneer u een jacuzzi koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? Voor elke gezinsgrootte heeft HotSpring de gepaste jacuzzi spa. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Waltwilder buiten in de tuin of het terras inbouwen. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Prijs van uw jacuzzi in Waltwilder

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Waltwilder afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Waltwilder met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Waltwilder blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Waltwilder

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we langs in Waltwilder om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Waltwilder

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Waltwilder? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zal het water langer verwarmd houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Waltwilder is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Waltwilder? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Waltwilder

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Waltwilder

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Waltwilder

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Waltwilder
Jacuzzi-kopen-Waltwilder

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Waltwilder
Jacuzzi-kopen-Waltwilder
Jacuzzi-kopen-Waltwilder
Jacuzzi-kopen-Waltwilder

Ontvang onze nieuwsbrief