NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Walshoutem: kwaliteitsvol genieten

Een jacuzzi kopen in Walshoutem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Walshoutem. Kom langs bij één van de verdelers.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Walshoutem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi spa’s. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Walshoutem geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Walshoutem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Walshoutem. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Walshoutem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Walshoutem? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de verontreiniging van het water. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Walshoutem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijzen van jacuzzi's in Walshoutem

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Walshoutem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Walshoutem

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Walshoutem? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Walshoutem

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Is uw huis landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Walshoutem buiten inbouwen in het terras of de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Walshoutem is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Walshoutem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Walshoutem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Walshoutem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Walshoutem
Jacuzzi-kopen-Walshoutem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Walshoutem
Jacuzzi-kopen-Walshoutem
Jacuzzi-kopen-Walshoutem
Jacuzzi-kopen-Walshoutem

Ontvang onze nieuwsbrief