NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Walsbets en geniet van een hemelse staycation

Graag een spa kopen in Walsbets? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Walsbets.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Walsbets

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Walsbets? Geen zorgen, de meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de spa heel wat minder energie. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw Walsbetse spa

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Dat de jacuzzi spa in Walsbets inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Walsbets

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Walsbetse jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. Welke gezinsgrootte u ook heeft, u vindt ongetwijfeld een passende spa. U kan de jacuzzi in Walsbets bovendien laten inbouwen in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Walsbets

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Walsbets? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Walsbets. jacuzzi HotSpring koppel terras

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Walsbets

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife spa in Walsbets heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Walsbets

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Landen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi spa bij u thuis in Walsbets. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Walsbets is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een spa in Walsbets te beleven? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, waar u ook woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
jacuzzi-kopen-walsbets

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-walsbets

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-walsbets

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-walsbets
jacuzzi-kopen-walsbets

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-walsbets
jacuzzi-kopen-walsbets
jacuzzi-kopen-walsbets
jacuzzi-kopen-walsbets

Ontvang onze nieuwsbrief