NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Walsbets: een HotSpring voor elke stijl en woning

Van plan om een jacuzzi te kopen in Walsbets? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Walsbets. Kom langs bij één van de verdelers.

Kostprijs van uw jacuzzi

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Walsbets overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Walsbets

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Walsbets. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel kapotgaat. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Walsbets

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi in Walsbets? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die wordt gebruikt om het water langer warm te houden. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Walsbets

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Walsbets? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor meet de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Walsbets. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Walsbets met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Walsbets zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi in Walsbets

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi in Walsbets buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Walsbets is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Walsbets te ervaren? Er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Walsbets

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Walsbets

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Walsbets

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Walsbets
Jacuzzi-kopen-Walsbets

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Walsbets
Jacuzzi-kopen-Walsbets
Jacuzzi-kopen-Walsbets
Jacuzzi-kopen-Walsbets

Ontvang onze nieuwsbrief