NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Walem: een HotSpring voor elke stijl en woning

Wil u een jacuzzi spa kopen in Walem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Walem. Ga langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Walem

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring biedt voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s aan. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Walem buiten in de tuin of het terras inwerken. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring gezin

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Walem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Walem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks getrainde technici denkt ook actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Prijzen van jacuzzi's in Walem

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Walem inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Walem

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Walem heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring koppel terras

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Walem

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Walem? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Walem

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Walem? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Walem.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Walem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Walem te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
Jacuzzi-kopen-Walem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Walem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Walem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Walem
Jacuzzi-kopen-Walem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Walem
Jacuzzi-kopen-Walem
Jacuzzi-kopen-Walem
Jacuzzi-kopen-Walem

Ontvang onze nieuwsbrief