NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Waasmont: kies voor kwaliteit met HotSpring

Graag een jacuzzi spa kopen in Waasmont? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Waasmont.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Waasmont

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Waasmont kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw jacuzzi

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Waasmont inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Waasmont

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Waasmont. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Waasmont

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet eenvoudigweg een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Waasmont zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Waasmont

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Waasmont? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die is nuttig, want die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Waasmont

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Waasmont? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Waasmont.

U ziet het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Waasmont is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Waasmont te beleven? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Waasmont

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Waasmont

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Waasmont

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Waasmont
Jacuzzi-kopen-Waasmont

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Waasmont
Jacuzzi-kopen-Waasmont
Jacuzzi-kopen-Waasmont
Jacuzzi-kopen-Waasmont

Ontvang onze nieuwsbrief