NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Waarmaarde: een HotSpring voor elke stijl en woning

Een jacuzzi kopen in Waarmaarde? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Waarmaarde en ga langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi in Waarmaarde

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring biedt voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s aan. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Waarmaarde buiten inbouwen in de tuin of het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Waarmaarde

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Waarmaarde? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Waarmaarde.

Prijzen van jacuzzi spa's in Waarmaarde

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Waarmaarde overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Waarmaarde

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Waarmaarde beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Waarmaarde

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Waarmaarde om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

HotSpring jacuzzi spa in Waarmaarde met laag energieverbruik

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Waarmaarde een punt van verontrusting? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Waarmaarde is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Waarmaarde te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Waarmaarde

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Waarmaarde

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Waarmaarde

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Waarmaarde
Jacuzzi-kopen-Waarmaarde

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Waarmaarde
Jacuzzi-kopen-Waarmaarde
Jacuzzi-kopen-Waarmaarde
Jacuzzi-kopen-Waarmaarde

Ontvang onze nieuwsbrief