NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Waardamme: een HotSpring voor elke stijl en woning

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Waardamme? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi’s. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Waardamme.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Waardamme

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Waardamme buiten inwerken in het terras of de tuin. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring hout

Prijs van uw jacuzzi spa in Waardamme

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Waardamme afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Waardamme

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Waardamme? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi blijven extra energiekosten beperkt. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Waardamme

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Waardamme vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring sneeuw

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Waardamme

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Waardamme. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Het team plaatst de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Waardamme

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Waardamme? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Waardamme.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Waardamme is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Waardamme te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Waardamme

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Waardamme

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Waardamme

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Waardamme
Jacuzzi-kopen-Waardamme

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Waardamme
Jacuzzi-kopen-Waardamme
Jacuzzi-kopen-Waardamme
Jacuzzi-kopen-Waardamme

Ontvang onze nieuwsbrief