NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Vurste: kwaliteitsvol genieten

Graag een jacuzzi spa kopen in Vurste? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Vurste. Kom langs bij één van de verdelers.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Vurste

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw huis landelijk, of eerder modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Vurste buiten inbouwen in de tuin of het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s. jacuzzi HotSpring hout

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Vurste

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Vurste om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Vurste aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vurste met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Vurste beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Vurste

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Vurste? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Vurste en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Vurste

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Vurste een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Vurste is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Vurste

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vurste

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vurste

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vurste
Jacuzzi-kopen-Vurste

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vurste
Jacuzzi-kopen-Vurste
Jacuzzi-kopen-Vurste
Jacuzzi-kopen-Vurste

Ontvang onze nieuwsbrief