NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi in Vurste? Met HotSpring kom je volledig tot rust

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Vurste? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de uitgebreide massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Vurste.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vurste

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Vurste vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw jacuzzi in Vurste

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de jacuzzi in Vurste afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget.

HotSpring jacuzzi in Vurste met laag energieverbruik

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Vurste u zorgen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife lijn. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi beperkt tot een minimum. Om het water langer verwarmd te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Vurste

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Vurste? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsmiddel. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Vurste. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Vurste

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Vurstse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de spa integraal af op uw woning en eigen smaak. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Vurste laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een spa van HotSpring.

Klantgerichte service voor uw spa in Vurste

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Gavere. De jaarlijks opgeleide technici denken ook mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Vurste installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Vurste is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een spa in Vurste te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-vurste

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-vurste

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-vurste

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-vurste
jacuzzi-kopen-vurste

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-vurste
jacuzzi-kopen-vurste
jacuzzi-kopen-vurste
jacuzzi-kopen-vurste

Ontvang onze nieuwsbrief