NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Vucht: kies voor kwaliteit met HotSpring

Graag een jacuzzi kopen in Vucht? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Vucht.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Vucht

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Vucht? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Vucht en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Vucht

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Vucht een punt van verontrusting? Voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo verbruikt de jacuzzi een aanzienlijk pak minder energie. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die houdt het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vucht

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Vucht geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife lijn.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Vucht

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Vucht om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van jacuzzi's in Vucht

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Vucht aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Vucht

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurenstalen. Zo stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor iedere gezinssamenstelling. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. Het is mogelijk de jacuzzi in Vucht buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Vucht is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Vucht te voelen? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Vucht

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vucht

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vucht

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vucht
Jacuzzi-kopen-Vucht

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vucht
Jacuzzi-kopen-Vucht
Jacuzzi-kopen-Vucht
Jacuzzi-kopen-Vucht

Ontvang onze nieuwsbrief