NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Vroenhoven en geniet van de rust

Woont u in Vroenhoven en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Vroenhoven. Kom langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi in Vroenhoven

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want u wil natuurlijk dat uw Vroenhoofse spa past bij de stijl van uw woning. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast verkoopt HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinsgrootte ook is. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de spa in Vroenhoven inbouwt in de tuin. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw spa in Vroenhoven

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Riemst om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis in Vroenhoven installeren. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijzen van spa's in Vroenhoven

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Vroenhoven afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Vroenhoven

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Vroenhoven u zorgen? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring koppel

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle spa’s in Vroenhoven

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Vroenhoven vallen daarnaast op door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Vroenhoven

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Vroenhoven? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een halfautomatisch onderhoudsprogramma met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u onbezorgd geniet van uw spa in Vroenhoven.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Vroenhoven is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Vroenhoven te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-vroenhoven

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-vroenhoven

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-vroenhoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-vroenhoven
jacuzzi-kopen-vroenhoven

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-vroenhoven
jacuzzi-kopen-vroenhoven
jacuzzi-kopen-vroenhoven
jacuzzi-kopen-vroenhoven

Ontvang onze nieuwsbrief