NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Vossem: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Woont u in Vossem en wil u een jacuzzi spa kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Vossem. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Vossem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Vossem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring hout

Kostprijs van uw jacuzzi spa

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Vossem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Vossem

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw huis. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Vossem kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk.

HotSpring jacuzzi spa in Vossem met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Vossem u zorgen? De meest energiezuinig jacuzzi’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Vossem

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Vossem? HotSpring maakt het u makkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Vossem.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Vossem

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Vossem zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Vossem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Vossem? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Vossem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vossem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vossem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vossem
Jacuzzi-kopen-Vossem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vossem
Jacuzzi-kopen-Vossem
Jacuzzi-kopen-Vossem
Jacuzzi-kopen-Vossem

Ontvang onze nieuwsbrief