NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust in de nummer één jacuzzi in Vorsen

Een jacuzzi spa kopen in Vorsen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden rustig kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een goede keuze. Kom langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Vorsen.

Prijs van uw jacuzzi spa in Vorsen

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Vorsen inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Vorsen

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Vorsen? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten beperkt.

Smaakvol design voor uw spa in Vorsen

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Vorsense spa past bij de stijl van uw woning. Is uw woning landelijk, of eerder modern? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. De spa’s van HotSpring zijn daarnaast beschikbaar in verschillende groottes. Wat uw gezinssamenstelling ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi spa in Vorsen inbouwt in de tuin. U merkt het, alles kan met een HotSpring spa.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Vorsen

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Vorsen? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Vorsen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Vorsen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Gingelom om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis in Vorsen installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vorsen met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Vorsen schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Vorsen is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Vorsen? Een HotSpring verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
jacuzzi-kopen-vorsen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-vorsen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-vorsen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-vorsen
jacuzzi-kopen-vorsen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-vorsen
jacuzzi-kopen-vorsen
jacuzzi-kopen-vorsen
jacuzzi-kopen-vorsen

Ontvang onze nieuwsbrief