NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Voort? Met HotSpring kom je tot rust

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Voort? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plaats om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Voort.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Voort

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Borgloon om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van geschoolde technici denkt actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis in Voort. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Prijs van uw jacuzzi spa in Voort

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Dat de jacuzzi in Voort inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Voort

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Voort beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Voort

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Voort? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Voort. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw spa in Voort

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Voortse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? U kan de jacuzzi integraal afstemmen op uw woning en eigen smaak, aangezien er een groot aantal buitenafwerkingen en kleuren mogelijk zijn. Daarnaast verkoopt HotSpring spa’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Het is bovendien mogelijk om de spa in Voort te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een jacuzzi spa van HotSpring is alles mogelijk.

HotSpring spa in Voort met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de spa in Voort? Geen zorgen, met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige spa’s. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de spa een pak minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten beperkt.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Voort is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Voort? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-voort

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-voort

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-voort

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-voort
jacuzzi-kopen-voort

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-voort
jacuzzi-kopen-voort
jacuzzi-kopen-voort
jacuzzi-kopen-voort

Ontvang onze nieuwsbrief