NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Tot rust komen? Koop nu uw HotSpring jacuzzi in Volkegem

Droomt u ervan om een spa te kopen in Volkegem? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Volkegem. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Volkegem

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Oudenaarde om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de gepaste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de spa bij u thuis in Volkegem installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Prijzen van jacuzzi spa's in Volkegem

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de jacuzzi in Volkegem afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Volkegem

Over een spa kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw Volkegemse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi’s van verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, wat uw gezinssamenstelling ook is. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi in Volkegem te laten inwerken in de tuin. U merkt het, alles kan met een HotSpring spa.

Onderhoudsvriendelijke spa’s in Volkegem

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Volkegem? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus ter plaatse komen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw spa in Volkegem en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Volkegem met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Volkegem heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Volkegem

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Volkegem? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De jacuzzi spa’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Volkegem is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Volkegemse jacuzzi? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-volkegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-volkegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-volkegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-volkegem
jacuzzi-kopen-volkegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-volkegem
jacuzzi-kopen-volkegem
jacuzzi-kopen-volkegem
jacuzzi-kopen-volkegem

Ontvang onze nieuwsbrief