NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Voeren: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Voeren? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi's. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of kan u niet goed slapen? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Voeren. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Voeren

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Voeren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi spa aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Voeren

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Voeren? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt aan de hand daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Voeren en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Voeren

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Voerense jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Landelijk of modern? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Voeren kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Voeren

Baart uw energierekening door de jacuzzi in Voeren u zorgen? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Daarmee houdt u het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Voeren met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Voeren geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijzen van jacuzzi spa's in Voeren

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Voeren inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Voeren is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Voeren te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Voeren

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Voeren

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Voeren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Voeren
Jacuzzi-kopen-Voeren

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Voeren
Jacuzzi-kopen-Voeren
Jacuzzi-kopen-Voeren
Jacuzzi-kopen-Voeren

Ontvang onze nieuwsbrief