NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Vlijtingen en geniet van een hemelse staycation

Wil u een jacuzzi kopen in Vlijtingen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Vlijtingen. Ga langs bij één van de verdelers.

Prijs van uw jacuzzi in Vlijtingen

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Vlijtingen aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Vlijtingen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Vlijtingen? HotSpring maakt het u makkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Vlijtingen.

Verregaande service voor uw spa in Vlijtingen

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Riemst om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van geschoolde techniekers denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi spa bij u thuis in Vlijtingen na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Vlijtingen

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Vlijtingen een punt van verontrusting? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. Er bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife collectie. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa beduidend minder energie verbruiken. U kan aanvullend kiezen voor een isolerende afdekcover. Die houdt het water langer warm. De extra kosten blijven met een HotSpring spa minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring sneeuw

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vlijtingen met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Vlijtingen geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Vlijtingen

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Vlijtingse spa past bij de stijl van uw huis. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U stemt de spa makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi, of u nu een groot of een klein gezin heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Vlijtingen te laten inbouwen in de tuin. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi van HotSpring.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Vlijtingen is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een spa in Vlijtingen te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-vlijtingen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-vlijtingen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-vlijtingen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-vlijtingen
jacuzzi-kopen-vlijtingen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-vlijtingen
jacuzzi-kopen-vlijtingen
jacuzzi-kopen-vlijtingen
jacuzzi-kopen-vlijtingen

Ontvang onze nieuwsbrief