NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Vlierzele: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Vlierzele? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Vlierzele. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Vlierzele

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Vlierzele om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de juiste plek en richting van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Vlierzele

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Vlierzele? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de verontreiniging van het water. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Vlierzele en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Vlierzele

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring voorziet voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Vlierzele buiten in het terras of in de tuin inwerken. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vlierzele met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Vlierzele heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Vlierzele

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Vlierzele u zorgen? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer warm. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

Prijs van uw jacuzzi in Vlierzele

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Vlierzele inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Vlierzele is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Vlierzele te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Vlierzele

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vlierzele

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vlierzele

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vlierzele
Jacuzzi-kopen-Vlierzele

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vlierzele
Jacuzzi-kopen-Vlierzele
Jacuzzi-kopen-Vlierzele
Jacuzzi-kopen-Vlierzele

Ontvang onze nieuwsbrief