NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Vliermaalroot: kwaliteitsvol genieten

Graag een jacuzzi spa kopen in Vliermaalroot? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Vliermaalroot.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Vliermaalroot

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Vliermaalroot? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnicus komt dan bij u langs. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Vliermaalroot. jacuzzi HotSpring hout

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Vliermaalroot

Baart uw energierekening door de jacuzzi spa in Vliermaalroot u zorgen? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi spa. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Prijs van uw jacuzzi spa in Vliermaalroot

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Vliermaalroot afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Bij de Highlife collectie vindt u de meeste luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vliermaalroot met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Vliermaalroot schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife collectie. jacuzzi HotSpring koppel

Verregaande service voor uw jacuzzi in Vliermaalroot

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Vliermaalroot om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plek van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

Design op maat voor uw jacuzzi in Vliermaalroot

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een groot gezin of eerder een klein? Voor elke gezinssamenstelling heeft HotSpring de geschikte jacuzzi. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Vliermaalroot buiten inwerken in de tuin of het terras. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Vliermaalroot is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Vliermaalroot

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vliermaalroot

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vliermaalroot

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vliermaalroot
Jacuzzi-kopen-Vliermaalroot

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vliermaalroot
Jacuzzi-kopen-Vliermaalroot
Jacuzzi-kopen-Vliermaalroot
Jacuzzi-kopen-Vliermaalroot

Ontvang onze nieuwsbrief