NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Vlezenbeek

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Vlezenbeek? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie rustig kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Vlezenbeek en ga langs bij één van de verdelers.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Vlezenbeek

Maakt u zich zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Vlezenbeek? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. U kan ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Daarmee houdt u het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energierekening maakt u zich zo geen zorgen meer. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Vlezenbeek

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Vlezenbeek? HotSpring neemt die taak op zich. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Vlezenbeek en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Vlezenbeek

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Vlezenbeek om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde technici denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Design op maat voor uw jacuzzi in Vlezenbeek

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Vlezenbeek kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van jacuzzi's in Vlezenbeek

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Vlezenbeek afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Vlezenbeek met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Vlezenbeek geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife collectie.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Vlezenbeek is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Vlezenbeek te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Vlezenbeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vlezenbeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vlezenbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vlezenbeek
Jacuzzi-kopen-Vlezenbeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vlezenbeek
Jacuzzi-kopen-Vlezenbeek
Jacuzzi-kopen-Vlezenbeek
Jacuzzi-kopen-Vlezenbeek

Ontvang onze nieuwsbrief