NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Vleteren

Woont u in Vleteren en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Vleteren.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Vleteren

Over het kopen van een jacuzzi spa denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw Vleterse jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw huis. Heeft u een huis in moderne of eerder landelijke stijl? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? HotSpring heeft jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Vleteren kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s kan het allemaal. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Vleteren

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi koopt in Vleteren? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor stelt de vervuiling van het water vast. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker poetst de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Vleteren en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vleteren

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Vleteren blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Vleteren

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen in een eerste fase langs in Vleteren om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijzen van jacuzzi spa's in Vleteren

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Vleteren afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Vleteren met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi spa in Vleteren een punt van verontrusting? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Over de energiefactuur maakt u zich zo geen zorgen meer.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Vleteren is tekenen voor kwalitatief en onbezorgd genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Vleteren te beleven? Er is altijd een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Vleteren

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vleteren

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vleteren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vleteren
Jacuzzi-kopen-Vleteren

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vleteren
Jacuzzi-kopen-Vleteren
Jacuzzi-kopen-Vleteren
Jacuzzi-kopen-Vleteren

Ontvang onze nieuwsbrief