NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Vlekkem: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Woont u in Vlekkem en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een jacuzzi spa van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Vlekkem.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Vlekkem

Zorgen over uw energierekening door de jacuzzi spa in Vlekkem? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa beduidend minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Daarmee houdt u het water langer verwarmd. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo smelten alle zorgen over de energiefactuur als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring vuur

Prijs van uw jacuzzi in Vlekkem

Een jacuzzi spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Vlekkem aangepast is aan uw noden, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight collectie, met een prijs vanaf €10.000. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Vlekkem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Vlekkem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi spa na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Vlekkem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Vlekkem? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een inwendige sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Vlekkem. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vlekkem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Vlekkem schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Vlekkem

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Vlekkem buiten inbouwen in het terras of de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s kan het allemaal.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Vlekkem is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Vlekkem te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Vlekkem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vlekkem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vlekkem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vlekkem
Jacuzzi-kopen-Vlekkem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vlekkem
Jacuzzi-kopen-Vlekkem
Jacuzzi-kopen-Vlekkem
Jacuzzi-kopen-Vlekkem

Ontvang onze nieuwsbrief