NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Vladslo en geniet van een hemelse staycation

Graag een spa kopen in Vladslo? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats om met familie of vrienden te praten en te relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Vladslo. Kom langs bij één van de verdelers.

Verregaande service voor uw spa in Vladslo

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand bij u langs in de regio van Diksmuide om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks geschoolde techniekers denken actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Vladslo. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de jacuzzi spa. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Vladslo

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Vladslo blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Design volgens uw smaak voor de spa in Vladslo

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Vladslose spa aansluit bij de stijl van uw woonst. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi in Vladslo laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Vladslo

Is de energiefactuur door de jacuzzi spa in Vladslo een punt van verontrusting? Geen zorgen, de meest energiezuinige jacuzzi spa’s vindt u bij HotSpring. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Vladslo

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Vladslo? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Vladslo.

Prijzen van spa's in Vladslo

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Dat de spa in Vladslo afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Vladslo is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Vladslo te beleven? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-vladslo

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-vladslo

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-vladslo

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-vladslo
jacuzzi-kopen-vladslo

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-vladslo
jacuzzi-kopen-vladslo
jacuzzi-kopen-vladslo
jacuzzi-kopen-vladslo

Ontvang onze nieuwsbrief