NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Vinkt: kies voor kwaliteit met HotSpring

Wil u een jacuzzi kopen in Vinkt? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met vrienden of familie rustig kan relaxen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Vinkt en ga langs bij één van de verdelers.

Kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Vinkt met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele sterke troeven om zich te onderscheiden van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Vinkt geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring hout

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Vinkt

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Vinkt om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de geschikte plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Kostprijs van uw jacuzzi

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Vinkt afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Vinkt

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Landelijk of modern? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi spa in Vinkt buiten inbouwen in de tuin of het terras. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel terras

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Vinkt

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi in Vinkt? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer warm blijft. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Vinkt

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Vinkt? HotSpring neemt die taak op zich. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de verontreiniging van het water vast. De jacuzzi verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Vinkt.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Vinkt is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Vinkt

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vinkt

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vinkt

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vinkt
Jacuzzi-kopen-Vinkt

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vinkt
Jacuzzi-kopen-Vinkt
Jacuzzi-kopen-Vinkt
Jacuzzi-kopen-Vinkt

Ontvang onze nieuwsbrief