NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Vinkt en kom volledig tot rust

Denkt u eraan om een spa te kopen in Vinkt? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi spa’s: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en relaxen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Vinkt.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Vinkt

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Deinze. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Vinkt door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gelinkt aan de spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop. jacuzzi HotSpring gezin

Kostprijs van uw Vinktse jacuzzi

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is belangrijk dat de spa in Vinkt aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke spa aansluit bij uw budget.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Vinkt

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Vinkt een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de jacuzzi spa heel wat minder energie verbruiken. U kan bijkomend kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die houdt het water langer verwarmd. Met een HotSpring spa hoeft u zich geen zorgen te maken over de energiefactuur, de extra kosten blijven namelijk beperkt.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vinkt

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo'n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife spa in Vinkt geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Vinkt

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een spa koopt in Vinkt? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker zorgt voor een volledige controle van de spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Vinkt.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Vinkt

Wanneer u een spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Vinktse spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een huis in landelijke stijl, of eerder modern? U stemt de jacuzzi spa integraal af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring heeft daarnaast spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Vinkt laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring.

U ziet het: een spa van HotSpring kopen in Vinkt is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Vinkt te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-vinkt

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-vinkt

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-vinkt

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-vinkt
jacuzzi-kopen-vinkt

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-vinkt
jacuzzi-kopen-vinkt
jacuzzi-kopen-vinkt
jacuzzi-kopen-vinkt

Ontvang onze nieuwsbrief