NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Vinkem: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Een jacuzzi spa kopen in Vinkem? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de nauwgezette massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Vinkem.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Vinkem

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Vinkem. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring gezin

Prijs van uw jacuzzi in Vinkem

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Vinkem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en begint vanaf €5000. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife lijn is de meest luxueuze jacuzzilijn. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vinkem met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Vinkem blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Vinkem

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi spa af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? HotSpring voorziet voor elke gezinssamenstelling jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Vinkem buiten inwerken in de tuin of het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

HotSpring jacuzzi spa in Vinkem met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Vinkem? HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Vinkem

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Vinkem? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Vinkem.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Vinkem is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Er is te allen tijde een HotSpringverdeler in de buurt, waar u ook woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Vinkem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vinkem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vinkem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vinkem
Jacuzzi-kopen-Vinkem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vinkem
Jacuzzi-kopen-Vinkem
Jacuzzi-kopen-Vinkem
Jacuzzi-kopen-Vinkem

Ontvang onze nieuwsbrief