NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Viane: kwaliteitsvol genieten

Woont u in Viane en wil u een jacuzzi kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een prima keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Viane. Kom langs bij één van de verdelers.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Viane

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Op voorhand komen we langs in Viane om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring gezin

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Viane overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Viane

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Viane? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Viane.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Viane

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve collectie jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi in Viane heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring koppel

Design op maat voor uw jacuzzi in Viane

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een huis in landelijke of eerder moderne stijl? U kan kiezen uit een groot aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Viane kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi’s.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Viane

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi spa in Viane? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Viane is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Viane te beleven? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Viane

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Viane

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Viane

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Viane
Jacuzzi-kopen-Viane

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Viane
Jacuzzi-kopen-Viane
Jacuzzi-kopen-Viane
Jacuzzi-kopen-Viane

Ontvang onze nieuwsbrief