NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Veurne

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Veurne? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan relaxen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Veurne.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Veurne

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is veel meer dan zomaar een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Veurne zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Veurne

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Veurne om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi. Na aankoop plaatst het team de jacuzzi spa bij u thuis in Veurne. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijs van uw jacuzzi spa in Veurne

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Veurne afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Veurne

Een jacuzzi kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want natuurlijk wil u dat uw Veurnse spa past bij de stijl van uw woning. Is uw huis landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, of u nu een groot of een klein gezin heeft. U kan de spa in Veurne bovendien laten inbouwen in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, alles is mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring jacuzzi in Veurne met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energiefactuur door de jacuzzi in Veurne? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de spa tot een minimum. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring spa blijven de extra kosten minimaal.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Veurne

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Veurne? HotSpring maakt het u makkelijk. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Veurne en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Veurne is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Veurne? Waar u ook woont, een HotSpring verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-veurne

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-veurne

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-veurne

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-veurne
jacuzzi-kopen-veurne

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-veurne
jacuzzi-kopen-veurne
jacuzzi-kopen-veurne
jacuzzi-kopen-veurne

Ontvang onze nieuwsbrief