NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Veulen

Woont u in Veulen en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een gezellige plek om met familie of vrienden te ontspannen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Veulen.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Veulen

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Veulen u zorgen? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Daarmee wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking bedoeld. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken. jacuzzi HotSpring vuur

Kostprijs van uw jacuzzi spa

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Veulen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Veulen

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Veulen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Veulen

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Veulen? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de vervuiling van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Liever helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnicus. De technieker reinigt de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zorgeloos van uw jacuzzi in Veulen. jacuzzi HotSpring koppel

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Veulen

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij klein of eerder groot? HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Veulen buiten inbouwen in het terras of de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring kan het allemaal.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Veulen

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is niet zomaar een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Veulen beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de intensiteit afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Veulen is tekenen voor zorgeloos én kwalitatief genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Veulen te voelen? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Veulen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Veulen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Veulen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Veulen
Jacuzzi-kopen-Veulen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Veulen
Jacuzzi-kopen-Veulen
Jacuzzi-kopen-Veulen
Jacuzzi-kopen-Veulen

Ontvang onze nieuwsbrief