NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Vertrijk

Een jacuzzi kopen in Vertrijk? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats waar u met familie of vrienden ongehinderd kan ontspannen en praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Vertrijk. Kom langs bij één van de verdelers.

Smaakvol design voor uw spa in Vertrijk

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want uiteraard wil u dat uw Vertrijkse spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast hebben de spa’s van HotSpring verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de spa in Vertrijk inbouwt in de tuin. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw spa in Vertrijk

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Boutersem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de juiste richting en plek van de spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis in Vertrijk geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel kapotgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijzen van jacuzzi spa's in Vertrijk

Een spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Dat de spa in Vertrijk inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Vertrijk

Is de energiefactuur door de jacuzzi in Vertrijk een punt van verontrusting? Geen zorgen, met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De spa’s in de Highlife collectie van HotSpring hebben een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. Om het water langer warm te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Vertrijk

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Vertrijk? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Wilt u in het geheel geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker kuist de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Vertrijk.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vertrijk met Highlife van HotSpring

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo bevatten de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Vertrijk heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar wat betreft intensiteit. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Vertrijk is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Vertrijk te ervaren? Er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Op de website vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-vertrijk

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-vertrijk

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-vertrijk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-vertrijk
jacuzzi-kopen-vertrijk

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-vertrijk
jacuzzi-kopen-vertrijk
jacuzzi-kopen-vertrijk
jacuzzi-kopen-vertrijk

Ontvang onze nieuwsbrief