NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Verrebroek en geniet van een hemelse staycation

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Verrebroek? Overweeg dan zeker de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plaats om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Verrebroek. Ga langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Verrebroek

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want uiteraard wil u dat uw Verrebroekse spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw huis modern, of eerder landelijk? U stemt de jacuzzi makkelijk af op uw woning en eigen smaak dankzij de vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa, wat uw gezinssamenstelling ook is. Bovendien kan u de jacuzzi in Verrebroek laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles is mogelijk met een spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Verrebroek

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife jacuzzi’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Verrebroek schitteren daarnaast door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler vindt u info over de Highlife lijn.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Verrebroek

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Verrebroek? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. De spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. U spendeert dus amper tijd aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi integraal na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Verrebroek en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Verrebroek

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Beveren om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Verrebroek door het team. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring sneeuw

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Verrebroek

Baart uw energiefactuur door de spa in Verrebroek u zorgen? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa een pak minder energie verbruiken. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer warm houdt. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de energiefactuur.

Prijs van uw jacuzzi in Verrebroek

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Dat de jacuzzi in Verrebroek afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight collectie u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke spa past binnen uw budget.

U ziet het: een spa van HotSpring kopen in Verrebroek is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinsgrootte ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Verrebroek? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
jacuzzi-kopen-verrebroek

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-verrebroek

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-verrebroek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-verrebroek
jacuzzi-kopen-verrebroek

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-verrebroek
jacuzzi-kopen-verrebroek
jacuzzi-kopen-verrebroek
jacuzzi-kopen-verrebroek

Ontvang onze nieuwsbrief