NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Velzeke-Ruddershove en kom volledig tot rust

Graag een jacuzzi kopen in Velzeke-Ruddershove? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Velzeke-Ruddershove. Kom langs bij één van de verdelers.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Velzeke-Ruddershove

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Velzeke-Ruddershove heeft u daarnaast de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Info over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring vuur

Verregaande service voor uw jacuzzi in Velzeke-Ruddershove

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. Op voorhand komen we bij u langs in de regio van Zottegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. De jaarlijks getrainde techniekers denken ook mee over de geschikte plaats en richting van de spa. Het team komt de jacuzzi bij u thuis in Velzeke-Ruddershove installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een uitgebreide uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs wanneer de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Prijs van uw spa in Velzeke-Ruddershove

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Velzeke-Ruddershove overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring spa’s in Velzeke-Ruddershove

Bezorgd over uw energierekening door de spa in Velzeke-Ruddershove? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige spa’s moet u bij HotSpring zijn. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de spa een pak minder energie. Om het water langer warm te houden, kunt u aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Velzeke-Ruddershove

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Velzeke-Ruddershove? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Wilt u helemaal geen tijd besteden aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Velzeke-Ruddershove en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Design op maat voor uw jacuzzi in Velzeke-Ruddershove

U denkt er goed over na wanneer u een spa koopt. Want u wil uiteraard dat uw Velzeke-Ruddershoofse jacuzzi past bij de stijl van uw huis. Landelijk of modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi spa integraal aanpassen aan uw woning en eigen smaak. HotSpring heeft daarnaast jacuzzi’s in verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. Bovendien kan u de jacuzzi spa in Velzeke-Ruddershove laten inwerken in de tuin, waardoor u een maximaal zwembadgevoel bekomt. U merkt het, alles kan met een HotSpring jacuzzi spa.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Velzeke-Ruddershove is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring spa ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Velzeke-Ruddershove te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-velzeke-ruddershove

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-velzeke-ruddershove

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-velzeke-ruddershove

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-velzeke-ruddershove
jacuzzi-kopen-velzeke-ruddershove

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-velzeke-ruddershove
jacuzzi-kopen-velzeke-ruddershove
jacuzzi-kopen-velzeke-ruddershove
jacuzzi-kopen-velzeke-ruddershove

Ontvang onze nieuwsbrief