NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Velzeke-Ruddershove: een HotSpring voor elke stijl en woning

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Velzeke-Ruddershove? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen, of slaapt u slecht? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Velzeke-Ruddershove.

HotSpring jacuzzi spa in Velzeke-Ruddershove met laag energieverbruik

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi in Velzeke-Ruddershove? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Ook een isolerende afdekcover is mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen. jacuzzi HotSpring vuur

Design op maat voor uw jacuzzi in Velzeke-Ruddershove

Over een jacuzzi spa kopen denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst landelijk, of eerder modern? U kan kiezen uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. U stemt de stijl van de jacuzzi zo af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinsgrootte jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? De jacuzzi spa in Velzeke-Ruddershove kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi spa van HotSpring.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Velzeke-Ruddershove

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi spa’s in Velzeke-Ruddershove beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Prijzen van jacuzzi spa's in Velzeke-Ruddershove

Een jacuzzi is een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Velzeke-Ruddershove afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Velzeke-Ruddershove

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi spa in Velzeke-Ruddershove? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi spa zich om zelf een reinigingsproduct te verspreiden. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Velzeke-Ruddershove en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Velzeke-Ruddershove

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Velzeke-Ruddershove om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks opgeleide techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Velzeke-Ruddershove is tekenen voor onbezorgd én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Velzeke-Ruddershove? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Velzeke-Ruddershove

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Velzeke-Ruddershove

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Velzeke-Ruddershove

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Velzeke-Ruddershove
Jacuzzi-kopen-Velzeke-Ruddershove

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Velzeke-Ruddershove
Jacuzzi-kopen-Velzeke-Ruddershove
Jacuzzi-kopen-Velzeke-Ruddershove
Jacuzzi-kopen-Velzeke-Ruddershove

Ontvang onze nieuwsbrief