NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Velm: kies voor kwaliteit met HotSpring

Graag een jacuzzi kopen in Velm? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plaats om met vrienden of familie te ontspannen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een gepaste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Velm.

Prijzen van jacuzzi's in Velm

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Velm inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi spa aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Velm met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Velm schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Velm

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Velm om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

HotSpring jacuzzi spa in Velm met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Velm u zorgen? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is uitgerust met hoogstaande isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die zal het water langer verwarmd houden. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven extra energiekosten beperkt. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen. jacuzzi HotSpring koppel

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Velm

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Is uw gezin vrij groot of eerder klein? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Velm buiten inwerken in het terras of de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi van HotSpring.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Velm

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Velm? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnicus komt dan tot bij u. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Velm.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Velm is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Velm

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Velm

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Velm

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Velm
Jacuzzi-kopen-Velm

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Velm
Jacuzzi-kopen-Velm
Jacuzzi-kopen-Velm
Jacuzzi-kopen-Velm

Ontvang onze nieuwsbrief