NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Veldegem: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Veldegem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan praten en ontspannen. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of slaapt u slecht? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een prima keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Veldegem.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Veldegem

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi spa’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Veldegem schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring gezin

Kostprijs van uw jacuzzi

Een jacuzzi spa is een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Veldegem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en begint vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Veldegem

De service van HotSpring gaat heel ver. We komen vooraf langs in Veldegem om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Veldegem

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Graag een optimaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Veldegem buiten te laten inbouwen in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring jacuzzi in Veldegem met laag energieverbruik

Ongerust over uw energiefactuur door de jacuzzi in Veldegem? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Daarmee houdt u het water langer warm. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Veldegem

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Veldegem? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Veldegem.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Veldegem is tekenen voor kwalitatief en zonder zorgen genieten. Met designs voor iedere stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Veldegem? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de site.
Jacuzzi-kopen-Veldegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Veldegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Veldegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Veldegem
Jacuzzi-kopen-Veldegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Veldegem
Jacuzzi-kopen-Veldegem
Jacuzzi-kopen-Veldegem
Jacuzzi-kopen-Veldegem

Ontvang onze nieuwsbrief