NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Val-Meer: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Droomt u ervan om een jacuzzi spa te kopen in Val-Meer? Denk dan zeker aan HotSpring, de nummer 1 wereldwijd in jacuzzi’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Val-Meer en ga langs bij één van de verdelers.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Val-Meer

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Door enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife lijn in Val-Meer vallen op door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Val-Meer

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Val-Meer? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een sensor in de jacuzzi meet de verontreiniging van het water. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo neemt het onderhoud slechts een minimum van uw tijd in beslag. Wil u helemaal geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker zorgt voor een volledige controle van de jacuzzi, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Val-Meer.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Val-Meer

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we langs in Val-Meer om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste richting en plaats van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Prijzen van jacuzzi spa's in Val-Meer

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Val-Meer afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife collectie kiest u voor maximale luxe. Vanaf €15.000 krijgt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Val-Meer

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Val-Meer? De meest energiezuinige jacuzzi’s vindt u bij HotSpring. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogstaande isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Daarnaast is ook een isolerende afdekhoes mogelijk. Die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Val-Meer

Over een jacuzzi kopen denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Landelijk of modern? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. De stijl van de jacuzzi spa stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? Geen zorgen. HotSpring voorziet jacuzzi’s voor iedere gezinsgrootte. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Val-Meer kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Val-Meer is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Val-Meer te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Val-Meer

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Val-Meer

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Val-Meer

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Val-Meer
Jacuzzi-kopen-Val-Meer

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Val-Meer
Jacuzzi-kopen-Val-Meer
Jacuzzi-kopen-Val-Meer
Jacuzzi-kopen-Val-Meer

Ontvang onze nieuwsbrief