NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Vaalbeek: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Woont u in Vaalbeek en wil u een jacuzzi kopen? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek waar u met vrienden of familie ongehinderd kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een prima keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Vaalbeek. Kom langs bij één van de verdelers.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Vaalbeek

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Vaalbeek? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Liever in het geheel geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus tot bij u. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Vaalbeek en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring gezin

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Vaalbeek

Een jacuzzi kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Liever een maximaal zwembadgevoel? Het is mogelijk de jacuzzi spa in Vaalbeek buiten te laten inwerken in de tuin of in het terras. Met HotSpring jacuzzi’s is het allemaal mogelijk.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Vaalbeek

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi spa uit de Highlife collectie niet zomaar een bubbelbad! Met een Highlife jacuzzi spa in Vaalbeek heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de polsen, rug, kuiten, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u info over de Highlife lijn.

Prijs van uw jacuzzi in Vaalbeek

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi spa in Vaalbeek afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De Highlife collectie is de meest luxueuze jacuzzilijn. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring sneeuw

Verregaande service voor uw jacuzzi in Vaalbeek

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Vooraf komen we langs in Vaalbeek om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks opgeleide technici denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Wanneer een onderdeel breekt, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar.

HotSpring jacuzzi spa in Vaalbeek met laag energieverbruik

Is de energierekening door de jacuzzi in Vaalbeek een punt van verontrusting? De meest energiezuinig jacuzzi spa’s op de markt zijn die van HotSpring. De Highlife collectie van HotSpring is voorzien van hoogstaande isolatie. Dat omvat een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier verbruikt de jacuzzi spa een pak minder energie. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Daarmee houdt u het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo worden alle zorgen over de energiefactuur weggenomen.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Vaalbeek is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de website.
Jacuzzi-kopen-Vaalbeek

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Vaalbeek

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Vaalbeek

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Vaalbeek
Jacuzzi-kopen-Vaalbeek

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Vaalbeek
Jacuzzi-kopen-Vaalbeek
Jacuzzi-kopen-Vaalbeek
Jacuzzi-kopen-Vaalbeek

Ontvang onze nieuwsbrief