NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Ursel

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Ursel? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden rustig kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? HotSpring jacuzzi spa’s zijn ook dan zeker een goede keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Ursel.

Prijzen van jacuzzi's in Ursel

In een jacuzzi spa investeert u weloverwogen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Ursel afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight lijn u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Bij de Highlife lijn vindt u de meeste luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring vuur

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Ursel

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Ursel. Een team van opgeleide techniekers denkt actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een uitvoerige uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, zelfs als de garantie verlopen is. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Ursel

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Ursel? HotSpring jacuzzi spa’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife lijn is voorzien van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier zal de jacuzzi beduidend minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekcover. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. Met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal. Zo worden alle zorgen over de energierekening weggenomen.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Ursel met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Ursel geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring koppel terras

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Ursel

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Ursel? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa stelt de vervuiling van het water vast. Aan de hand daarvan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Ursel en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Ursel

Een jacuzzi spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi past bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? Kies uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Ursel buiten inwerken in de tuin of het terras. Het kan allemaal met een jacuzzi spa van HotSpring.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Ursel is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor iedere gezinsgrootte en stijl. Popelt u om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Ursel te ervaren? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Ursel

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Ursel

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Ursel

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Ursel
Jacuzzi-kopen-Ursel

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Ursel
Jacuzzi-kopen-Ursel
Jacuzzi-kopen-Ursel
Jacuzzi-kopen-Ursel

Ontvang onze nieuwsbrief