NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een HotSpring jacuzzi in Uitkerke en geniet van de rust

Denkt u eraan om een spa te kopen in Uitkerke? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in spa’s: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring levert niet alleen kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie rustig kan praten en ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een goede keuze, dankzij de veelvuldige massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Uitkerke.

HotSpring jacuzzi in Uitkerke met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Uitkerke? Geen zorgen, voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s moet u bij HotSpring zijn. De jacuzzi’s in de Highlife collectie van HotSpring zijn uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie verbruikt de spa heel wat minder energie. Als aanvulling hierop kunt u ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten beperkt. jacuzzi HotSpring vuur

Kwaliteitsvolle spa’s in Uitkerke met Highlife van HotSpring

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. Zo tellen de Highlife spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife lijn is niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife spa in Uitkerke geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Uitkerke

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Blankenberge om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide techniekers denken actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Het team installeert de spa na aankoop bij u thuis in Uitkerke. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de spa aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel kapotgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Uitkerke

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Uitkerkse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een woonst in moderne of eerder landelijke stijl? De spa stemt u makkelijk af op uw woning en eigen smaak. De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden helpen u hierbij. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi spa’s van verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende spa, welke gezinsgrootte u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de spa in Uitkerke te laten inwerken in de tuin. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

Kostprijs van uw Uitkerkse spa

Een spa is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Uitkerke aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, elk met hun eigen prijsklasse. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight collectie heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. Vanaf €15.000 krijgt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Uitkerke

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de spa in Uitkerke? HotSpring neemt die taak op zich. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma met een inwendige sensor die de verontreiniging van het water meet. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsmiddel en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker ter plaatse komen als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi spa voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zorgeloos van uw spa in Uitkerke en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Uitkerke is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een spa van HotSpring is gegarandeerd een toegevoegde waarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Verlangt u naar de warme bubbels van een spa in Uitkerke? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-uitkerke

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-uitkerke

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-uitkerke

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-uitkerke
jacuzzi-kopen-uitkerke

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-uitkerke
jacuzzi-kopen-uitkerke
jacuzzi-kopen-uitkerke
jacuzzi-kopen-uitkerke

Ontvang onze nieuwsbrief