NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Uitbergen

Een jacuzzi spa kopen in Uitbergen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een gezellige plek waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijnen? Door de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Uitbergen.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Uitbergen

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. De lijn heeft enkele troeven die zich onderscheiden van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens veel meer dan eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Uitbergen zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar wat betreft sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Uiterst geschikt voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u info over de Highlife jacuzzilijn. jacuzzi HotSpring gezin

Prijs van uw jacuzzi in Uitbergen

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Uitbergen afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. Vanaf €10.000 biedt de Limelight collectie u meer comfort. Het verschil zit onder andere in de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Uitbergen

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want u wil uiteraard dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is uw woonst modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? Geen nood. HotSpring heeft voor elke gezinssamenstelling jacuzzi spa’s. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Uitbergen buiten inbouwen in de tuin of het terras. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring.

HotSpring jacuzzi spa in Uitbergen met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Uitbergen? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. In de Highlife collectie van HotSpring wordt enkel hoogwaardige isolatie gebruikt. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die houdt het water langer verwarmd. De extra kosten blijven met een HotSpring jacuzzi minimaal. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Uitbergen

Maakt u zich zorgen over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Uitbergen? HotSpring neemt die taak op zich. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor meet de verontreiniging van het water. De jacuzzi spa verspreidt op basis daarvan zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Uitbergen.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Uitbergen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. We komen op voorhand langs in Uitbergen om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde technici denken actief mee over de geschikte richting en plek van de jacuzzi spa. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Uitbergen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi spa? Een HotSpring-verdeler is nooit ver weg, waar u ook woont. Kom langs in de winkel. Vind de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Uitbergen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Uitbergen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Uitbergen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Uitbergen
Jacuzzi-kopen-Uitbergen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Uitbergen
Jacuzzi-kopen-Uitbergen
Jacuzzi-kopen-Uitbergen
Jacuzzi-kopen-Uitbergen

Ontvang onze nieuwsbrief