NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Uitbergen? Met HotSpring kom je tot rust

Van plan om een spa te kopen in Uitbergen? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te praten en te ontspannen. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Uitbergen.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi spa’s in Uitbergen

Is de energierekening door de jacuzzi in Uitbergen een punt van verontrusting? Geen zorgen, de meest energiezuinig spa’s op de markt zijn die van HotSpring. Tussen de kuip en de buitenafwerking van spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogstaande isolatie zal de spa heel wat minder energie verbruiken. U kan aanvullend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes die het water langer verwarmd houdt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal. jacuzzi HotSpring gezin

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Uitbergen

HotSpring brengt met Highlife een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Uitbergen zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Ideaal voor sporters of wie last heeft van stress. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijs van uw spa in Uitbergen

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Uitbergen overeenkomt met uw verwachtingen, ook wat betreft uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor iedere prijsklasse. De HotSpot lijn is de instaplijn en start vanaf €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi in Uitbergen

Het kopen van een jacuzzi is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw Uitbergse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw woning. Modern of landelijk? U stemt de spa volledig af op uw woning en eigen smaak dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. HotSpring maakt daarenboven jacuzzi spa’s van verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. Het is bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Uitbergen te laten inbouwen in de tuin, waardoor u geniet van een maximaal zwembadgevoel. U merkt het, met een spa van HotSpring zijn de mogelijkheden eindeloos. jacuzzi HotSpring sneeuw

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring spa’s in Uitbergen

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi in Uitbergen? HotSpring biedt hiervoor een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken komt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de vervuiling van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de spa zelf een reinigingsmiddel en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Als u helemaal geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnicus bij u thuis langskomen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw spa in Uitbergen.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Uitbergen

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen in een eerste fase bij u langs in de regio van Berlare om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks getrainde techniekers denken actief mee over de gepaste richting en plaats van de spa. Het team plaatst de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Uitbergen. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Uitbergen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere stijl en gezinsgrootte is een jacuzzi van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi spa in Uitbergen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
jacuzzi-kopen-uitbergen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-uitbergen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-uitbergen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-uitbergen
jacuzzi-kopen-uitbergen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-uitbergen
jacuzzi-kopen-uitbergen
jacuzzi-kopen-uitbergen
jacuzzi-kopen-uitbergen

Ontvang onze nieuwsbrief