NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Uikhoven: kwaliteitsvol genieten

Woont u in Uikhoven en wil u een jacuzzi spa kopen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een jacuzzi van HotSpring kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Uikhoven en ga langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Uikhoven

Zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Uikhoven? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De Highlife collectie van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Op die manier verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. Een isolerende afdekhoes is ook een mogelijkheid. Daarmee houdt u het water langer warm. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zorgen over de energierekening smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring gezin

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Uikhoven

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi spa’s. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife collectie is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Uikhoven blinken uit door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Aan te raden voor sporters of wie last heeft van stress. Bij de dichtstbijzijnde Hot-Spring-verdeler vindt u informatie over de Highlife jacuzzilijn.

Prijzen van jacuzzi spa's in Uikhoven

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Uikhoven inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight collectie vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Uikhoven

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi overeenkomt met de stijl van uw huis. Modern of landelijk? Kies uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een uitgebreid? HotSpring heeft voor elke gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi spa in Uikhoven kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s. jacuzzi HotSpring koppel

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Uikhoven

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Uikhoven? HotSpring maakt het u makkelijk. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. Hierop baseert de jacuzzi zich om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u slechts minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker kuist de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Uikhoven.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Uikhoven

De optimale klantenservice van HotSpring gaat ver. Heel ver. Vooraf komen we langs in Uikhoven om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi spa. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler als er een onderdeel stukgaat. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Uikhoven is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een jacuzzi? Waar u ook woont, er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Uikhoven

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Uikhoven

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Uikhoven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Uikhoven
Jacuzzi-kopen-Uikhoven

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Uikhoven
Jacuzzi-kopen-Uikhoven
Jacuzzi-kopen-Uikhoven
Jacuzzi-kopen-Uikhoven

Ontvang onze nieuwsbrief