NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi kopen in Turnhout: een HotSpring voor elke stijl en woning

Denkt u eraan om een jacuzzi te kopen in Turnhout? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden rustig kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een goede keuze. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Turnhout.

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Turnhout met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. De Highlife jacuzzi spa’s bevatten 5 à 6 kwalitatieve kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens veel meer dan zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Turnhout heeft u de mogelijkheid tot therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua intensiteit en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Uiterst geschikt voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler. jacuzzi HotSpring vuur

Klantgerichte service voor uw jacuzzi spa in Turnhout

De klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is, komen we op voorhand langs in Turnhout. Een team van getrainde techniekers denkt actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. De jacuzzi spa wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot heeft de HotSpring een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi’s in Turnhout

Krijgt u het al benauwd wanneer u denkt aan het onderhoud van de jacuzzi spa in Turnhout? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Als één van de enige merken heeft HotSpring een semiautomatisch onderhoudssysteem. Een inwendige sensor meet de watervervuiling. De jacuzzi spa verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan kan u rekenen op een onderhoudstechnieker. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de jacuzzi volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Turnhout.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Turnhout

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Turnhoutse jacuzzi spa aansluit bij de stijl van uw huis. Is het design van uw woning modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleuropties en buitenafwerkingen. De stijl van de jacuzzi stemt u op die manier af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een klein aantal personen, of eerder een groot? Geen nood. HotSpring heeft voor iedere gezinsgrootte jacuzzi spa’s. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Turnhout buiten inbouwen in het terras of de tuin. Het is allemaal mogelijk met een jacuzzi van HotSpring. jacuzzi HotSpring koppel terras

Prijs van uw jacuzzi spa in Turnhout

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Turnhout afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot collectie is de instaplijn met een startprijs vanaf €5000. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag advies aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi past binnen uw budget.

HotSpring jacuzzi spa in Turnhout met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Turnhout u zorgen? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife lijn van HotSpring maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Op die manier zal de jacuzzi een pak minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover behoort ook tot de mogelijkheden. Die zorgt ervoor dat het water langer verwarmd blijft. Met een HotSpring jacuzzi spa bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Over de energierekening hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Turnhout is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Een HotSpring jacuzzi spa is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Turnhout te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler in de buurt. Op de site vindt u de dichtstbijzijnde. We verwelkomen u in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Turnhout

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Turnhout

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Turnhout

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Turnhout
Jacuzzi-kopen-Turnhout

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Turnhout
Jacuzzi-kopen-Turnhout
Jacuzzi-kopen-Turnhout
Jacuzzi-kopen-Turnhout

Ontvang onze nieuwsbrief