NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring spa in Tremelo

Graag een spa kopen in Tremelo? Overweeg dan zeker Hotspring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met vrienden of familie ongestoord kan relaxen en praten. Heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten, of kan u niet goed slapen? Dankzij de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een juiste keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring spa in Tremelo.

Smaakvol design voor uw jacuzzi spa in Tremelo

Over het kopen van een spa denkt u goed na. Want natuurlijk wil u dat uw Tremelose spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Wat uw gezinsgrootte ook is, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi spa. U kan de spa in Tremelo bovendien laten inwerken in de tuin om een maximaal zwembadgevoel te creëren. U merkt het, de mogelijkheden zijn eindeloos met een jacuzzi spa van HotSpring. jacuzzi HotSpring vuur

HotSpring jacuzzi in Tremelo met laag energieverbruik

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi spa in Tremelo? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige jacuzzi spa’s op de markt. De jacuzzi’s in de Highlife lijn van HotSpring zijn uitgerust met een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi een pak minder energie. U kan bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekcover die het water langer warm houdt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal.

Klantvriendelijke service voor uw spa in Tremelo

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Tremelo om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de juiste richting en plaats van de spa. Het team komt de jacuzzi spa bij u thuis in Tremelo installeren na aankoop. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi spa. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring helpt u met plezier, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi’s in Tremelo

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Tremelo? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het heeft als één van de enige merken een semiautomatisch onderhoudsprogramma met een interne sensor die de verontreiniging van het water meet. De jacuzzi spa baseert zich daarop om zelf een reinigingsmiddel te verspreiden. Zo spendeert u amper tijd aan het onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, kuist en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa integraal na, ook het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi in Tremelo. jacuzzi HotSpring koppel

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Tremelo met Highlife van HotSpring

Met Highlife brengt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi spa uit de Highlife is trouwens niet zomaar een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi spa in Tremelo geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Prijs van uw jacuzzi in Tremelo

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi in Tremelo aangepast is aan uw behoeften, en dus ook aan uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight lijn start vanaf €10.000 en geeft u meer comfort. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Tremelo is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Een HotSpring jacuzzi is met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling ongetwijfeld een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Tremelo te ervaren? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring verdeler in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-tremelo

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-tremelo

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-tremelo

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-tremelo
jacuzzi-kopen-tremelo

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-tremelo
jacuzzi-kopen-tremelo
jacuzzi-kopen-tremelo
jacuzzi-kopen-tremelo

Ontvang onze nieuwsbrief