NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Jacuzzi in Tongeren: kom tot rust in een luxueuze HotSpring jacuzzi

Graag een jacuzzi spa kopen in Tongeren? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een intieme plaats waar u met familie of vrienden rustig kan ontspannen en praten. Slaapt u slecht of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Ook dan zijn HotSpring jacuzzi’s zeker een juiste keuze, dankzij de vele massagemogelijkheden. Ga langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Tongeren.

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi spa in Tongeren

Een jacuzzi spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil uiteraard dat uw Tongerse jacuzzi spa past bij de stijl van uw woning. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een klein gezin of eerder een groot? Voor iedere gezinsgrootte heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Met HotSpring kan u ook genieten van een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi in Tongeren buiten in de tuin of het terras inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring hout

Prijs van uw jacuzzi in Tongeren

Jacuzzi's zijn waardevolle investeringen. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Tongeren afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring jacuzzi’s voor elke prijsklasse. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Tongeren

De service van HotSpring gaat heel ver. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand langs in Tongeren. Een team van jaarlijks getrainde techniekers denkt ook actief mee over de geschikte richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Tongeren

HotSpring biedt met Highlife een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. Zo tellen de Highlife jacuzzi spa’s 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, kosten en tijd in verbruik en onderhoud. Trouwens, een jacuzzi spa uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Tongeren geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler vindt u informatie over de Highlife lijn. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring jacuzzi spa in Tongeren met laag energieverbruik

Maakt u zich zorgen over uw energiefactuur door de jacuzzi spa in Tongeren? Met HotSpring kan u rekenen op de meest energiezuinige jacuzzi spa’s. De HotSpring Highlife lijn maakt gebruik van hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die zal het water langer warm houden. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijkheid van HotSpring jacuzzi spa’s in Tongeren

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een jacuzzi koopt in Tongeren? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de verontreiniging van het water. Aan de hand hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsmiddel. Zo vraagt het onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding. Wil u in het geheel geen tijd spenderen aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker verzorgt het hele onderhoud van de jacuzzi spa, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Tongeren.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi spa kopen in Tongeren is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Ziet u uzelf al genieten van de warme bubbels van een Tongerse jacuzzi spa? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de website en bezoek de winkel.
Jacuzzi-kopen-Tongeren

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Tongeren

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Tongeren

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Tongeren
Jacuzzi-kopen-Tongeren

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Tongeren
Jacuzzi-kopen-Tongeren
Jacuzzi-kopen-Tongeren
Jacuzzi-kopen-Tongeren

Ontvang onze nieuwsbrief