NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

HotSpring jacuzzi kopen in Tisselt: kwaliteitsvol genieten

Graag een jacuzzi kopen in Tisselt? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi spa van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een intieme plek om met familie of vrienden te praten en te ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijnen of spierklachten? Dankzij de gedetailleerde massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een gepaste keuze. Ga langs bij één van de HotSpring-verdelers en geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Tisselt.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Tisselt

HotSpring gaat heel ver voor een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Tisselt om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. De jaarlijks geschoolde technici denken ook mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Na aankoop komt het team de jacuzzi spa bij u thuis installeren. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het onderhoud en het gebruik. Tot slot werkt HotSpring met een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. Bij een kapot onderdeel geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. Zelfs wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Voor, tijdens of na de aankoop: HotSpring is er voor u. jacuzzi HotSpring gezin

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Tisselt

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Tisselt? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de watervervuiling. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct. Zo hoeft u slechts een minimale tijd aan onderhoud te besteden. Laat u het onderhoud liever over aan iemand anders? Een onderhoudstechnieker komt dan tot bij u. De technieker poetst de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler ontdekt u de onderhoudsmogelijkheden, zodat u zonder zorgen geniet van uw jacuzzi spa in Tisselt.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Tisselt

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi spa koopt. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is uw woning modern, of eerder landelijk? Laat u verrassen door het grote aantal kleurenstalen en buitenafwerkingen. U kan de stijl van de jacuzzi op die manier afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi spa’s voor elke gezinsgrootte. Geniet met HotSpring ook van een maximaal zwembadgevoel. De jacuzzi in Tisselt kan buiten worden ingebouwd in de tuin of in het terras. Het kan allemaal met HotSpring jacuzzi spa’s.

Hou uw energieverbruik laag met HotSpring jacuzzi’s in Tisselt

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Tisselt? Voor de meest energiezuinige jacuzzi’s moet u bij HotSpring zijn. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Die bestaat uit een kwaliteitsvolle schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Kies ook voor een isolerende afdekhoes. Die zal het water langer verwarmd houden. De extra energiekosten blijven met een HotSpring jacuzzi spa beperkt. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van jacuzzi's in Tisselt

Een jacuzzi is ongetwijfeld een waardevolle investering. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Tisselt inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. De meeste luxe vindt u bij de Highlife lijn. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogwaardige isolatie en afwerkingen, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Tisselt

Met Highlife biedt HotSpring een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Highlife onderscheidt zich van de concurrentie met enkele sterke troeven. Zo zijn de Highlife jacuzzi’s uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi spa uit de Highlife lijn is trouwens zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Tisselt beschikken over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife lijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Tisselt is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor iedere gezinssamenstelling en stijl is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Tisselt te ervaren? Waar u ook woont, een HotSpring-verdeler is nooit ver weg. Ga langs in de winkel. Zoek de dichtstbijzijnde op de site.
Jacuzzi-kopen-Tisselt

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Tisselt

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Tisselt

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Tisselt
Jacuzzi-kopen-Tisselt

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Tisselt
Jacuzzi-kopen-Tisselt
Jacuzzi-kopen-Tisselt
Jacuzzi-kopen-Tisselt

Ontvang onze nieuwsbrief