NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Luxueus genieten met een HotSpring jacuzzi in Tildonk

Denkt u eraan om een jacuzzi spa te kopen in Tildonk? Overweeg dan zeker de nummer 1 in jacuzzi spa’s wereldwijd: HotSpring. Want een HotSpring jacuzzi spa staat niet alleen gelijk aan kwaliteit. Het is een vertrouwde plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten, of kan u niet goed slapen? HotSpring jacuzzi’s zijn ook dan zeker een gepaste keuze, dankzij de talrijke massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Tildonk. Kom langs bij één van de verdelers.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Tildonk

Het kopen van een jacuzzi spa is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw jacuzzi spa past bij de stijl van uw woonst. Is het design van uw huis landelijk, of eerder modern? U heeft keuze uit een groot aantal buitenafwerkingen en kleuropties. Zo kan u de stijl van de jacuzzi spa afstemmen op uw eigen wensen. Heeft u een uitgebreid gezin of eerder een klein? HotSpring heeft jacuzzi’s voor elke gezinssamenstelling. Genieten van een maximaal zwembadgevoel? De jacuzzi in Tildonk kan buiten worden ingebouwd in het terras of in de tuin. Met HotSpring jacuzzi spa’s is het allemaal mogelijk. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Tildonk

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi spa in Tildonk? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het is één van de enige merken met een semiautomatisch onderhoudsprogramma. Een interne sensor registreert de watervervuiling. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo neemt onderhoud slechts een minimale tijdsbesteding in. Liever helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnicus ter plaatse. De technieker neemt het hele onderhoud van de jacuzzi voor zijn rekening, van het poetsen van de kuip tot het nazicht van het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Tildonk en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Tildonk

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle collectie jacuzzi’s. Met enkele sterke troeven onderscheidt de lijn zich van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u kosten, tijd en energie in verbruik en onderhoud. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife lijn niet zomaar een bubbelbad! Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Tildonk schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De intensiteit kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, polsen, nek… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Informatie over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Tildonk

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Op voorhand komen we langs in Tildonk om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Onze jaarlijks opgeleide technici denken actief mee over de juiste richting en plaats van de jacuzzi spa. Na aankoop installeert het team de jacuzzi bij u thuis. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Voor een gewaarborgde garantie koppelt HotSpring tot slot de jacuzzi aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop helpt HotSpring u met plezier. jacuzzi HotSpring sneeuw

HotSpring jacuzzi spa in Tildonk met laag energieverbruik

Baart uw energiefactuur door de jacuzzi in Tildonk u zorgen? Met HotSpring bent u zeker van de meest energiezuinige jacuzzi’s. De Highlife collectie van HotSpring is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi spa een pak minder energie verbruiken. Daarnaast kan u ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. Die wordt gebruikt om het water langer verwarmd te houden. U bent zeker dat de extra kosten minimaal blijven met een HotSpring jacuzzi. Over de energiefactuur hoeft u zich zo geen zorgen meer te maken.

Prijzen van jacuzzi spa's in Tildonk

Bij HotSpring weten we dat een jacuzzi spa een waardevolle investering is. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi in Tildonk inspeelt op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijscategorieën. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Vanaf €10.000 geeft de Limelight lijn u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn bent u zeker van de meest luxueuze jacuzzi spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitvoerige massagemogelijkheden, alsook hoogstaande afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

U hoort het: een jacuzzi van HotSpring kopen in Tildonk is tekenen voor zonder zorgen én kwalitatief genieten. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi spa ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kan u niet wachten om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Tildonk te ervaren? Er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Tildonk

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Tildonk

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Tildonk

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Tildonk
Jacuzzi-kopen-Tildonk

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Tildonk
Jacuzzi-kopen-Tildonk
Jacuzzi-kopen-Tildonk
Jacuzzi-kopen-Tildonk

Ontvang onze nieuwsbrief