NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Een jacuzzi kopen in Tielen: kies voor kwaliteit met HotSpring

Wil u een jacuzzi spa kopen in Tielen? Denk dan zeker aan de nummer 1 in jacuzzi’s wereldwijd: HotSpring. Want een jacuzzi van HotSpring staat niet alleen garant voor kwaliteit. Het is een gezellige plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn, of kan u niet goed slapen? Door de veelvuldige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een juiste keuze. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Tielen. Kom langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi in Tielen

Ziet u op tegen uw energierekening door de jacuzzi spa in Tielen? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is voorzien van hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de buitenafwerking en de kuip verstaan. Op die manier zal de jacuzzi heel wat minder energie verbruiken. Een isolerende afdekcover is ook een mogelijkheid. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zorgen over de energiefactuur smelten zo als sneeuw voor de zon. jacuzzi HotSpring vuur

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Tielen

Kijkt u niet uit naar het onderhoud van de jacuzzi in Tielen? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijk oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudssysteem. Een interne sensor registreert de vervuiling van het water. De jacuzzi verspreidt op basis hiervan zelf een reinigingsproduct. Zo spendeert u minimale tijd aan onderhoud. Wil u helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Een onderhoudstechnieker komt dan ter plaatse. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en controleert de jacuzzi spa integraal, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Tielen.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Tielen

Over het kopen van een jacuzzi denkt u goed na. Want uiteraard wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woonst modern, of eerder landelijk? U heeft keuze uit een groot aantal kleurmogelijkheden en buitenafwerkingen. Op die manier stemt u de stijl van de jacuzzi af op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? HotSpring voorziet voor iedere gezinssamenstelling jacuzzi’s. Genieten van een optimaal zwembadgevoel? Laat de jacuzzi in Tielen buiten inwerken in het terras of de tuin. Met een jacuzzi van HotSpring is het allemaal mogelijk.

Prijs van uw jacuzzi spa in Tielen

Een jacuzzi spa is een weloverwogen aankoop. Daarom is het belangrijk dat de jacuzzi spa in Tielen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget. HotSpring heeft drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft als startprijs €5000. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit ziet u onder andere aan het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Voor maximale luxe kiest u de Highlife collectie. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u hoogstaande afwerkingen en isolatie, alsook de meeste massagemogelijkheden. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler welke jacuzzi aansluit bij uw budget. jacuzzi HotSpring koppel

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi spa in Tielen

HotSpring maakt werkt van een optimale klantenservice. We komen vooraf langs in Tielen om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de gepaste plaats en richting van de jacuzzi. De jacuzzi wordt na aankoop bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gelinkt aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring-verdeler wanneer een onderdeel breekt. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

De Highlife lijn van HotSpring: kwaliteitsvolle jacuzzi spa’s in Tielen

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve jacuzzilijn. Om zich te onderscheiden van de concurrentie heeft de lijn enkele troeven. De Highlife jacuzzi’s tellen 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in onderhoud en verbruik. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Met een Highlife jacuzzi in Tielen geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de kuiten, rug, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Tielen is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke stijl en gezinssamenstelling is een HotSpring jacuzzi ongetwijfeld een toegevoegde waarde voor uw woning. Kijkt u ernaar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Tielen te voelen? Waar u ook woont, er is altijd een HotSpring-verdeler bij u in de buurt. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en ga langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Tielen

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Tielen

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Tielen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Tielen
Jacuzzi-kopen-Tielen

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Tielen
Jacuzzi-kopen-Tielen
Jacuzzi-kopen-Tielen
Jacuzzi-kopen-Tielen

Ontvang onze nieuwsbrief