NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Koop een jacuzzi in Tiegem: zonder zorgen genieten van een HotSpring jacuzzi

Wil u een jacuzzi spa kopen in Tiegem? Overweeg dan zeker HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa’s. Want HotSpring levert met de jacuzzi’s niet alleen kwaliteit af. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongehinderd kan praten en relaxen. Slaapt u slecht of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi spa’s ook dan zeker een goede keuze. Geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi spa in Tiegem en ga langs bij één van de verdelers.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Tiegem

Bezorgd over uw energierekening door de jacuzzi in Tiegem? HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met hoogwaardige isolatie. Daaronder wordt een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking verstaan. Zo verbruikt de jacuzzi spa een aanzienlijk pak minder energie. Ook een isolerende afdekhoes is mogelijk. Die kan u gebruiken om het water langer warm te houden. Met een HotSpring jacuzzi betaalt u slechts een minimum aan extra kosten. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energierekening. jacuzzi HotSpring gezin

Kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Tiegem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn. Enkele sterke troeven zorgen ervoor dat de lijn zich onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, energie en kosten in verbruik en onderhoud. Een jacuzzi uit de Highlife is trouwens niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Tiegem schitteren door de therapeutische onderwatermassages. Die zijn instelbaar qua sterkte en komen uit massagejets. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi spa’s in Tiegem

Bent u niet graag bezig met het onderhoud van de jacuzzi in Tiegem? HotSpring voorziet een makkelijke oplossing. Het werkt als één van de enige merken met een semi-automatisch onderhoudsprogramma. Een sensor in de jacuzzi spa meet de watervervuiling. Op basis hiervan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct. Zo besteedt u slechts een minimale tijd aan onderhoud. Helemaal geen tijd besteden aan onderhoud? Dan komt een onderhoudstechnieker bij u langs. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een volledig nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi in Tiegem.

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Tiegem

U denkt er goed over na wanneer u een jacuzzi koopt. Want natuurlijk wil u dat uw jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Is het design van uw woning landelijk, of eerder modern? Kies uit een groot aantal kleuropties en buitenafwerkingen. Op die manier kan u de stijl van de jacuzzi afstemmen op uw eigen wensen. Bestaat uw gezin uit een groot aantal personen, of eerder een klein? Voor iedere gezinssamenstelling heeft HotSpring de juiste jacuzzi spa. Ga met HotSpring voor een maximaal zwembadgevoel. Laat de jacuzzi spa in Tiegem buiten in het terras of in de tuin inwerken. Met een jacuzzi spa van HotSpring kan het allemaal. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van jacuzzi's in Tiegem

Een jacuzzi is een weloverwogen aankoop. Het is daarom belangrijk dat de jacuzzi in Tiegem inspeelt op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De instaplijn begint vanaf €5000 en heet de HotSpot. Met de Limelight lijn heeft u vanaf €10.000 meer comfort. Dit merkt u onder andere door het aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. De meest luxueuze jacuzzilijn is de Highlife collectie. De meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook uiterst hoogstaande afwerkingen en isolatie krijgt u vanaf €15.000. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring-verdeler en bekijk welke jacuzzi aansluit bij uw budget.

Verregaande service voor uw jacuzzi in Tiegem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. We komen op voorhand langs in Tiegem om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van jaarlijks geschoolde techniekers denkt ook actief mee over de gepaste plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis geïnstalleerd door het team. Daarbij krijgt u ook uitvoerig uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot koppelt HotSpring de jacuzzi spa aan een uniek serienummer, voor een gewaarborgde garantie. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring-verdeler. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. Zowel voor, tijdens als na de aankoop is HotSpring er voor u.

U hoort het: een jacuzzi spa van HotSpring kopen in Tiegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinssamenstelling en stijl is een jacuzzi spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Verlangt u naar de warme bubbels van een jacuzzi in Tiegem? Er is te allen tijde een HotSpring-verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Vind de dichtstbijzijnde op de website en kom langs in de winkel.
Jacuzzi-kopen-Tiegem

Spa
Configurator

Jacuzzi-kopen-Tiegem

Vind een
dealer

Jacuzzi-kopen-Tiegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

Jacuzzi-kopen-Tiegem
Jacuzzi-kopen-Tiegem

Ontdek alle verhalen

Jacuzzi-kopen-Tiegem
Jacuzzi-kopen-Tiegem
Jacuzzi-kopen-Tiegem
Jacuzzi-kopen-Tiegem

Ontvang onze nieuwsbrief