NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Met een HotSpring spa in Tiegem kom je tot rust

Een jacuzzi kopen in Tiegem? Denk dan zeker aan de nummer 1 in spa’s wereldwijd: HotSpring. Want HotSpring levert met de jacuzzi spa’s niet alleen kwaliteit af. Het is een intieme plek om met vrienden of familie te relaxen en te praten. Kan u niet goed slapen of heeft u last van spierklachten of gewrichtspijn? Ook dan zijn HotSpring spa’s zeker een juiste keuze, dankzij de uitvoerige massagemogelijkheden. Geniet binnenkort zelf van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Tiegem. Ga langs bij één van de verdelers.

Klantgerichte service voor uw jacuzzi in Tiegem

Bij HotSpring kan u rekenen op een optimale klantenservice. Om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is, komen we op voorhand bij u langs in de regio van Anzegem. Een team van opgeleide technici denkt actief mee over de juiste plaats en richting van de jacuzzi. Het team installeert de jacuzzi na aankoop bij u thuis in Tiegem. Daarbij krijgt u ook een nauwgezette uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring werkt tot slot met een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. Als er een onderdeel stukgaat, geeft u het serienummer door aan de HotSpring verdeler. Ook wanneer de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. Zowel voor, tijdens als na de aankoop staat HotSpring voor u klaar. jacuzzi HotSpring gezin

HotSpring jacuzzi in Tiegem met laag energieverbruik

Ongerust over uw energierekening door de jacuzzi in Tiegem? Geen zorgen, HotSpring jacuzzi’s zijn de meest energiezuinige op de markt. De Highlife lijn van HotSpring is voorzien van een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Door deze hoogstaande isolatie blijft het verbruik van de jacuzzi spa beperkt tot een minimum. Een isolerende afdekcover is een mooie aanvulling hierop, want die houdt het water langer warm. Met een HotSpring jacuzzi bent u zeker dat de extra kosten minimaal blijven. Zo maakt u zich geen zorgen meer over de energiefactuur.

Onderhoudsvriendelijke jacuzzi spa’s in Tiegem

Bent u verontrust over het onderhoud wanneer u een spa koopt in Tiegem? HotSpring voorziet daarvoor een gemakkelijke oplossing. Het komt als één van de enige merken met een halfautomatisch onderhoudsprogramma, waarbij een interne sensor de verontreiniging van het water meet. Op basis daarvan verspreidt de jacuzzi spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud, kan er een onderhoudstechnieker ter plaatse komen. De technieker leegt, reinigt en vult de kuip en controleert de spa volledig, ook het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en geniet onbezorgd van uw jacuzzi spa in Tiegem.

Prijs van uw jacuzzi spa in Tiegem

Een jacuzzi is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de spa in Tiegem afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. Met drie verschillende collecties voorziet HotSpring spa’s voor elke prijsklasse. De HotSpot collectie is de instaplijn en start vanaf €5000. Met de Limelight lijn vanaf €10.000 heeft u meer comfort. Dit merkt u onder andere door de circulatiepomp en het groter aantal massagemogelijkheden. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest uitgebreide massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige isolatie en afwerkingen. Ga langs bij de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi past binnen uw budget. jacuzzi HotSpring koppel terras

Design volgens uw smaak voor de jacuzzi in Tiegem

Wanneer u een jacuzzi spa koopt, denkt u daar goed over na. Want natuurlijk wil u dat uw Tiegemse jacuzzi aansluit bij de stijl van uw woning. Heeft u een woning in moderne of eerder landelijke stijl? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en kleurmogelijkheden kan u de jacuzzi spa volledig aanpassen aan uw woning en eigen smaak. De jacuzzi spa’s van HotSpring hebben daarnaast verschillende groottes. Of u nu een groot of een klein gezin heeft, u vindt ongetwijfeld een passende jacuzzi. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi spa in Tiegem inbouwt in de tuin. U merkt het, met een HotSpring jacuzzi kan werkelijk alles.

Kwaliteitsvolle spa’s in Tiegem met Highlife van HotSpring

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle lijn jacuzzi’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s zijn uitgerust met 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u energie, tijd en kosten in onderhoud en verbruik. Noem trouwens een jacuzzi uit de Highlife collectie niet eenvoudigweg een bubbelbad! Met een Highlife spa in Tiegem geniet u van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. De sterkte kan u afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen beschikbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de rug, nek, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer.

U hoort het: een HotSpring jacuzzi kopen in Tiegem is tekenen voor kwalitatief genieten zonder zorgen. Met designs voor elke gezinsgrootte en stijl is een spa van HotSpring gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Kijkt u er reikhalzend naar uit om zelf de warme bubbels van een jacuzzi spa in Tiegem te voelen? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler in de buurt, ongeacht waar u woont. Vind de dichtstbijzijnde op de site en kom langs in de winkel.
jacuzzi-kopen-tiegem

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-tiegem

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-tiegem

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-tiegem
jacuzzi-kopen-tiegem

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-tiegem
jacuzzi-kopen-tiegem
jacuzzi-kopen-tiegem
jacuzzi-kopen-tiegem

Ontvang onze nieuwsbrief