NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kom tot rust met een HotSpring jacuzzi in Teuven

Van plan om een spa te kopen in Teuven? Overweeg dan zeker de wereldwijde nummer 1 in jacuzzi’s: HotSpring. Want met een HotSpring-jacuzzi kiest u niet alleen voor kwaliteit. Het is een vertrouwde plek waar u met familie of vrienden ongestoord kan praten en ontspannen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de uitvoerige massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een prima keuze. Kom langs bij één van de verdelers om binnenkort zelf te genieten van de zalig warme bubbels van een HotSpring spa in Teuven.

Highlife van Hotspring: kwaliteitsvolle jacuzzi’s in Teuven

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwaliteitsvolle jacuzzilijn die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife jacuzzi spa’s hebben zo’n 5 à 6 kunststof filters. Die besparen u tijd, kosten en energie in onderhoud en verbruik. Trouwens, een spa uit de Highlife collectie is niet eenvoudigweg een bubbelbad. Jacuzzi’s uit de Highlife collectie in Teuven zijn voorzien van therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets. U kan de sterkte afstemmen op uw eigen behoeften. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: kleine, grote, bewegende koppen of koppen specifiek gericht op de massage van de rug, kuiten, nek, polsen… Perfect voor wie last heeft van stress, of sporters. Informatie over de Highlife collectie vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler. jacuzzi HotSpring hout

Design op maat voor uw jacuzzi spa in Teuven

Een spa kopen is niet iets waar u licht overgaat. Want uiteraard wil u dat uw Teuvense jacuzzi spa overeenkomt met de stijl van uw woning. Is uw woonst landelijk, of eerder modern? Dankzij het groot aantal buitenafwerkingen en de kleurmogelijkheden stemt u de spa volledig af op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi’s in verschillende groottes. Ongetwijfeld vindt u een passende jacuzzi, welke gezinssamenstelling u ook heeft. Om een maximaal zwembadgevoel te bekomen, is het bovendien mogelijk om de jacuzzi spa in Teuven te laten inwerken in de tuin. U merkt het, met een spa van HotSpring is alles mogelijk.

Verregaande service voor uw jacuzzi spa in Teuven

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. Vooraf komen we bij u langs in de regio van Voeren om te bepalen of de aansluiting toegankelijk is. Een team van getrainde technici denkt actief mee over de juiste plek en richting van de spa. Na aankoop wordt de jacuzzi spa bij u thuis in Teuven door het team. Daarbij krijgt u ook een gedetailleerde uitleg over het gebruik en het onderhoud. HotSpring heeft tot slot een gewaarborgde garantie, gekoppeld aan een uniek serienummer. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler wanneer een onderdeel breekt. Zelfs als de garantie verlopen is, levert de verdeler nog steeds het onderdeel. HotSpring is er voor u, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

Laag energieverbruik met uw HotSpring jacuzzi spa in Teuven

Ziet u op tegen uw energiefactuur door de jacuzzi in Teuven? Geen zorgen, de meest energiezuinige spa’s vindt u bij HotSpring. Tussen de kuip en de buitenafwerking van jacuzzi spa’s uit de Highlife lijn bevindt zich een kwaliteitsvolle schuimlaag. Door deze hoogwaardige isolatie verbruikt de jacuzzi heel wat minder energie. Om het water langer warm te houden, kunt u als aanvulling hierop kiezen voor een isolerende afdekcover. Met een HotSpring jacuzzi spa blijven de extra kosten minimaal, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw energiefactuur. jacuzzi HotSpring koppel

Prijzen van spa's in Teuven

In een jacuzzi investeert u weloverwogen. Het is belangrijk dat de jacuzzi spa in Teuven afgestemd is op uw behoeften, en dus ook op uw budget. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, verdeeld volgens drie prijscategorieën. De instaplijn start vanaf €5000 en heet de HotSpot. De Limelight collectie biedt u meer comfort en begint vanaf €10.000. Dit is merkbaar door onder andere het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife lijn kiest u voor maximale luxe. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest gedetailleerde massagemogelijkheden, alsook hoogwaardige afwerkingen en isolatie. Contacteer de de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler en bekijk welke jacuzzi spa past binnen uw budget.

Onderhoudsgemak van HotSpring jacuzzi’s in Teuven

Schrikt het onderhoud u af wanneer u een jacuzzi spa koopt in Teuven? HotSpring biedt hiervoor een gemakkelijke oplossing. Als één van de enige merken werkt HotSpring met een semiautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Gebaseerd op die resultaten verspreidt de jacuzzi zelf een reinigingsproduct en moet u amper tijd spenderen aan het onderhoud. Besteedt u liever in het geheel geen tijd aan het onderhoud, dan kan er een onderhoudstechnieker langskomen. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en doet een integraal nazicht, ook van het technisch compartiment. Ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtste HotSpring-dealer en geniet zonder zorgen van uw jacuzzi spa in Teuven.

U hoort het: een spa van HotSpring kopen in Teuven is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke gezinsgrootte en stijl. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Teuven te voelen? Er is altijd een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Zoek de dichtstbijzijnde op de site en bezoek de winkel.
jacuzzi-kopen-teuven

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-teuven

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-teuven

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-teuven
jacuzzi-kopen-teuven

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-teuven
jacuzzi-kopen-teuven
jacuzzi-kopen-teuven
jacuzzi-kopen-teuven

Ontvang onze nieuwsbrief