NL
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen vóór u een spa koopt

Download nu
Configureer uw droomspa

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

Voornaam

Familienaam

E-mailadres

Ontdek 7 valkuilen
vóór u een spa koopt

NL FR

Kies voor kwaliteit met een HotSpring jacuzzi in Terhagen

Van plan om een jacuzzi spa te kopen in Terhagen? Denk dan zeker aan HotSpring, wereldwijd de nummer 1 in jacuzzi spa's. Want met een HotSpring krijgt u niet alleen kwaliteit voor uw geld. Het is een gezellige plaats waar u met vrienden of familie rustig kan praten en relaxen. Kan u niet goed slapen of heeft u last van gewrichtspijn of spierklachten? Door de vele massagemogelijkheden zijn HotSpring jacuzzi’s ook dan zeker een geschikte keuze. Ga langs bij één van de HotSpring verdelers en geniet binnenkort zelf van de heerlijk warme bubbels van een HotSpring jacuzzi in Terhagen.

Prijs van uw jacuzzi spa in Terhagen

Een spa is ongetwijfeld een weloverwogen investering. Dat de jacuzzi in Terhagen afgestemd is op uw noden, en dus ook op uw budget, is erg belangrijk. HotSpring voorziet drie verschillende collecties, onderverdeeld volgens drie prijsklassen. De HotSpot lijn is de instaplijn en heeft een startprijs vanaf €5000. Meer comfort krijgt u met de Limelight lijn, met een prijs vanaf €10.000. Dit merkt u onder andere door het groter aantal massagemogelijkheden en de circulatiepomp. Met de Highlife collectie bent u zeker van de meest luxueuze spa’s. De prijs start vanaf €15.000 en biedt u de meest nauwgezette massagemogelijkheden, alsook hoogstaande isolatie en afwerkingen. Vraag raad aan de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler welke jacuzzi spa mogelijk is naargelang uw budget. jacuzzi HotSpring hout

Onderhoudsgemak van HotSpring spa’s in Terhagen

Ziet u op tegen het onderhoud wanneer u een jacuzzi spa koopt in Terhagen? HotSpring maakt het u gemakkelijk. Als één van de enige merken heeft HotSpring een halfautomatisch onderhoudssysteem, waarbij een inwendige sensor de verontreiniging van het water meet. Op basis daarvan verspreidt de spa zelf een reinigingsproduct en spendeert u amper tijd aan onderhoud. Er kan een onderhoudstechnieker bij u thuis langskomen als u in het geheel geen tijd wil besteden aan het onderhoud. De technieker leegt, poetst en vult de kuip en kijkt de jacuzzi spa volledig na, ook het technisch compartiment. Geniet zonder zorgen van uw jacuzzi in Terhagen en ontdek de onderhoudsmogelijkheden bij de dichtstbijzijnde HotSpring verdeler.

Smaakvol design voor uw spa in Terhagen

Een spa kopen is iets waar u goed over nadenkt. Want u wil natuurlijk dat uw Terhaagse jacuzzi past bij de stijl van uw woonst. Modern of landelijk? De vele buitenafwerkingen en het groot aanbod kleurmogelijkheden zorgen ervoor dat u de jacuzzi spa makkelijk afstemt op uw woning en eigen smaak. Daarnaast heeft HotSpring jacuzzi spa’s in verschillende groottes. U vindt ongetwijfeld een passende spa, wat uw gezinsgrootte ook is. U creëert bovendien een maximaal zwembadgevoel als u de jacuzzi in Terhagen inbouwt in de tuin. U merkt het, alles kan met een HotSpring spa.

De Highlife collectie van HotSpring: kwaliteitsvolle spa’s in Terhagen

HotSpring pakt uit met Highlife, een uiterst kwalitatieve lijn jacuzzi spa’s die zich probleemloos onderscheidt van de concurrentie. De Highlife spa’s bevatten 5 à 6 kwaliteitsvolle kunststof filters. Die besparen u kosten, energie en tijd in onderhoud en verbruik. Trouwens, een jacuzzi uit de Highlife collectie is zoveel meer dan enkel een bubbelbad. Highlife jacuzzi’s in Terhagen beschikken ook over therapeutische onderwatermassages. Die komen uit massagejets en zijn instelbaar qua sterkte. Bovendien zijn er verschillende massagekoppen verkrijgbaar: grote, kleine, bewegende koppen of koppen nadrukkelijk gericht op de massage van de nek, rug, kuiten, polsen… Ideaal voor wie last heeft van stress of voor sporters. Info over de Highlife jacuzzilijn vindt u bij de dichtstbijzijnde HotSpring-dealer. jacuzzi HotSpring koppel terras

Laag energieverbruik met uw HotSpring spa in Terhagen

Ongerust over uw energierekening door de spa in Terhagen? Geen zorgen, HotSpring zorgt voor de meest energiezuinige spa’s op de markt. De HotSpring Highlife collectie is uitgerust met een kwalitatieve schuimlaag tussen de kuip en de buitenafwerking. Deze hoogwaardige isolatie beperkt het verbruik van de jacuzzi spa tot een minimum. Om het water langer warm te houden, kunt u bijkomend ook kiezen voor een isolerende afdekhoes. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de energiefactuur, want met een HotSpring jacuzzi blijven de extra kosten minimaal.

Klantvriendelijke service voor uw jacuzzi in Terhagen

De optimale klantenservice van HotSpring gaat heel ver. In een eerste fase komen we bij u langs in de regio van Rumst om te bepalen of de aansluiting makkelijk bereikbaar is. Een team van jaarlijks geschoolde technici denkt ook actief mee over de geschikte plek en richting van de jacuzzi. Na aankoop wordt de jacuzzi bij u thuis in Terhagen door het team. Daarbij krijgt u ook een extensieve uitleg over het gebruik en het onderhoud. Tot slot wordt voor een gewaarborgde garantie een uniek serienummer gekoppeld aan de jacuzzi. U geeft het serienummer door aan de HotSpring verdeler als er een onderdeel stukgaat. De verdeler levert nog steeds het onderdeel, ook als de garantie verlopen is. HotSpring staat voor u klaar, zowel voor, tijdens als na de aankoop.

U hoort het: een HotSpring spa kopen in Terhagen is tekenen voor kwalitatief en zorgeloos genieten. Een jacuzzi spa van HotSpring is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning met designs voor elke stijl en gezinsgrootte. Staat u te popelen om zelf de warme bubbels van een jacuzzi in Terhagen te ervaren? Er is te allen tijde een HotSpring verdeler bij u in de buurt, waar u ook woont. Breng een bezoek aan de winkel. De dichtstbijzijnde vindt u op de website.
jacuzzi-kopen-terhagen

Spa
Configurator

jacuzzi-kopen-terhagen

Vind een
dealer

jacuzzi-kopen-terhagen

Gratis brochure
downloaden

Ontvang onze nieuwsbrief

Ontdek onze modellen

HotSpring blinkt uit in kwaliteit zoals geen enkel ander merk.

jacuzzi-kopen-terhagen
jacuzzi-kopen-terhagen

Ontdek alle verhalen

jacuzzi-kopen-terhagen
jacuzzi-kopen-terhagen
jacuzzi-kopen-terhagen
jacuzzi-kopen-terhagen

Ontvang onze nieuwsbrief